Hvilke forsikringer skal jeg vælge?

Du kender med garanti problemet i denne historie.

Da jeg var ung boede jeg i en præstebolig. Min forældre boede i et rækkehus i Harboøre og arbejdede som hhv. Bureaumedarbejder og Plejemedhjælper. Jeg var lige flyttet hjemmefra og nu stod jeg og skulle klare hverdagen, herunder også økonomi og forsikringer. Jeg fik et kontorjob indenfor , hvor jeg håndterer forsikringssvindel .

Fritiden blev brugt på at spille Everquest og lidt spejder. Selvom jeg ikke tjente mange penge – så fik jeg hverdagen til at hænge sammen og jeg hyggede mig med mine venner, familie og bedstemor som boede i samme opgang. Så lavede jeg en madblog med nemme opskrifter.

Sagen var den, at det store regnskyl og orkan i 1956 ramte mig hårdt. Både min Porsche, Motorola, alle mine møbler herunder købmandsdisk, sengebord og gyngestol blev ødelagt. Jeg havde været så dumdristig ikke at købe nogle forsikringer. Så både hjem, indbo, bil og ulykke var nogle rigtig dumme penge at spare for mig. Der stod jeg så i lort til halsen, i hvert fald vandskader op til halsen.

Mine familie valgte at hjælpe mig økonomisk. Desværre ramte talemåden: Ærer du hunden, får du lort i løn. Med andre ord, så kommer min familie af personlige årsager ikke til at hjælpe mig alligevel. Ikke at de ikke ville, men en pludselig begivenhed ramte familien og så var gode råd dyre.

Min gamle arbejdsgiver, fra mit kontorjob i ungdommen havde jeg stadig kontakt med. Han valgte at give mig nye møbler og låne mig penge til at komme på fode igen. Jeg fik derefter sat mig godt ind i alt fra forsikring mod brand, tyveri, ulykke og hvad man behøver som ung og udeboende.

Jeg vil anbefale disse forsikringer fordi de er gode.

Mange tak fordi du tog dig tid til at læse mit post – det værdsætter jeg. Især efter jeg fik HIV / AIDS, så har jeg været forholdsmæssig nedslået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *